Hoppa till innehåll

The Malevolent Seven

”Sju mäktiga magiker vill göra världen till en bättre plats. Vi ska döda dem först.” Tänk dig en trollkarl. Ja, stäng dina ögon. Där är han, ser du? Smal gammal kille med ett långt risigt skägg. Det råder ingen tvekan om att han bär silkeskläder som inte skulle kunna skydda hans sköra kropp från en lätt bris. Hatten är också ett måste, eller hur? Stor, vek, täckt av esoteriska symboler som omedelbart skulle avslöja för alla andra magiker var den här trollkarlen får sin magi ifrån? Man skulle inte vilja ha en enkel stålhjälm eller något som faktiskt skulle kunna skydda den del av honom som behövs mest för att framkalla magiska krafter från att bli krossad med en klubba (eller i princip vad som helst i hemmet).

Nu öppna dina ögon och låt mig visa dig hur en riktig krigsmagiker ser ut… men varning: du kommer förmodligen inte att gilla det, för vi är våldsamma, arga, farligt trasiga människor som säljer våra färdigheter till den som betalar mest och struntar i moraliska eller etiska överväganden. Åtminstone tills sådana irriterande begrepp som vänskap och världens undergång kommer i vägen. Mitt namn är Cade Ombra, och även om jag för närvarande försörjer mig som en legosoldat-trollkarl så hade jag tidigare en betydligt mer ädelklingande yrkestitel – tills jag upptäckte att de personer jag arbetade åt inte var riktigt så ädla som jag hade trott. Nu är jag på flykt och min enda vän, en mördande åsktrollkarl, har bjudit in mig att följa med honom på ett självmordsuppdrag mot de sju farligaste magikerna på kontinenten. Dags att rekrytera några mycket dåliga människor för att hjälpa oss med detta uppdrag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *